Frivilligcentralen Chapman

Adress: Chapmans torg 5
Telefon: 031-12 36 31
Epost: kontakt@frivilligcentralen.com
Öppettider: Tisdag, torsdag, fredag 10-14
Onsdag 10-19 med temakvällar 17-19

Frivilligcentralen Chapmans ledord

Idéer - Det viktigaste för oss är dina och andras idéer om vad vi kan göra tillsammans. Kom till oss på Frivilligcentralen Chapman med dina idéer! Kanske blir det en ny grupp hos oss eller så kanske det passar in i någon av de aktiviteter som är på gång.

En otvungen delaktighet - Vi eftersträvar ett öppet förhållningssätt som ger möjligheter att vara med och dela ansvar, men också rätten att avstå – att inte känna något tvång att alltid närvara eller att aktivt delta i varje del av gruppens aktiviteter.

Öppet hus - Kom in till oss och sitt ner en stund, fråga och fundera, läs tidningen, använd våra datorer. Dryck med enkelt tilltugg finns också till hands.

Grupper - Det som är på gång presenteras på Frivilligcentralen Chapmans hemsida. Du betalar som regel 10 kronor per gång du är med. Ofta finns en enkel fika tillgänglig.

Volontärverksamhet - Vill du bli volontär? Du kan vara med och ge äldre personer mer glädje i vardagen. Du väljer själv hur mycket du vill engagera dig. Insatserna kan vara på träffpunkter, äldreboenden eller hemma hos någon. Hör av dig till oss för mer info.

Över generationsgränser - Möten mellan generationer är viktiga. Det kan handla om träffar med teater, nostalgiprogram eller att lära sig mobilens möjligheter över en IT-fika med mera. 

 

 Välkommen!

Frivilligcentralen Chapman

Vill du bli volontär? (pdf)

 
Foto: Elin Fälthammar