Biblioterapicirkel - online och på plats

Det sägs ibland att man lär känna andra genom att läsa och att man lär känna sig själv genom att skriva. Det här är något Stadsbiblioteket vill ta fasta på i en ny satsning kring biblioterapi. Tillsammans i en grupp om max 15 personer läser vi och cirklar kring boken Ett helt liv av den österrikiske författaren Robert Seethaler. 

Arrangör: Göteborgs Stadsbibliotek


Vid första och sista tillfället finns möjlighet, för den som vill, att träffas fysiskt på Göteborgs stadsbibliotek på Götaplatsen mellan kl. 18.00-20.00. Stadsbiblioteket bjuder vid dessa två tillfällen på fika. Vi träffas i entrén kl. 18.00.

Emellan första och sista tillfället sker träffarna online via webbsidan www.bokcirklar.se. Varje tisdag presenteras en ny frågeställning kring boken och diskussionerna sker via ett chat-forum som är stängt för enbart medlemmar i gruppen. 

 

NÄR: Tisdagar kl. 18.00-20.00 (5 juni - 26 juni 2018)

VAR: Fysiska träffar (5/6 och 26/6) på Stadsbiblioteket Götaplatsen och däremellan sker diskussionerna online via www.bokcirklar.se

 

Cirkeln är kostnadsfri men kräver anmälan.

 

ANMÄLAN:
Maila ditt intresse att deltag i gruppen till: sofia.olausson@kultur.goteborg.se

Är du redan medlem på bokcirklar.se anmäler dig på http://www.bokcirklar.se/bokcirklar/biblioterapicirkel-online-och-pa-plats/. Annars så registrerar du dig först på http://www.bokcirklar.se/registrera-dig/ och begär sen medlemskap på http://www.bokcirklar.se/medlemmar/goteborgsstadsbibliotek/groups/

 

Obs! Det är ingen professionell terapeut som leder cirkeln utan bibliotekarier.

 

Välkommen!

 

Biblioterapicirkel - online och på plats (pdf)

Stadsbiblioteket Göteborg


◄ Tillbaka till kalendern