Livsberättargrupp

Vill du dela din berättelse och lyssna till andras? Nu startar vi en ny livsberättargrupp för dig som är över 61 år, där vi delar minnen från våra liv. Att vara barn och växa upp. Vuxenliv och åldrande. Glädje och sorg. Besvikelser och stunder av lycka. Hopplöshet och hopp. Syftet med gruppen är att ge samvaro, ökad livslust och självmedkänsla. Vad kan du göra för att ha ett så bra liv som möjligt resten av ditt liv?

Samtalsgruppen erbjuder ett tryggt sammanhang som kan öppna upp för att dela med sig av minnen, tankar och känslor med fokus på existentiella frågor. Varje träff har ett tema som man pratar och diskuterar utifrån. Musik och avslappning är till hjälp för att öppna upp för tankar och känslor. Förhoppningen är att grupperna ska fortsätta att träffas och bli självgående.

Samtalsgrupperna som består av 6-8 deltagare träffas en gång i veckan, under tio veckor, och leds av utbildade gruppledare från Stadsmissionen.

Arrangör: Stadsmissionen 

 

VAR: Stadsmissionen, Drottninggatan 33

NÄR: Tisdagar kl. 15.00-17.00 med start 17 mars

 

Att delta är kostnadsfritt!

 

Anmälan: Anmäl dig genom att maila volontar@stadsmissionen.org eller ringa 031-755 36 00, vardagar kl 8.15-16. Sista anmälningsdag 10 mars!

 

Stadsmissionen startar ny livsberättargrupp

 


◄ Tillbaka till kalendern