Drop in Rådgivning - Hälsa

Obs! Denna aktivitet skulle ha varit på Linnéstadens bibliotek, men pga problem med loklaen har den blivit flyttad till Chapmans torg.

I och vid lokalen Chapman på Chapman torg kan du i höst träffa Hälsolots samt inbjudna gäster. Kom och ställ dina frågor. Här kan du få inspiration, tips och råd kring din hälsa. Hälsolots bjuder på äpplen. 4 tillfällen.

Arrangör:
Hälsolots Centrum Majorna-Linné i samverkan med Folktandvården Västra Götaland, Idrott- och föreningsförvaltningen och Volontär- och frivilligsamordningen Majorna-Linné.

Hälsolots lotsar
Hälsolots berättar om och svarar på frågor kring utbudet i höstprogrammet som erbjuder något för den fysiska, psykiska, sociala och existentiella hälsan. Hälsolots lotsar även till samverkansparters utbud.


Prata munhälsa
Rådgivningen gästas av Folktandvården. Kom och ta del av tips för bättre munhälsa och ställ dina frågor till en leg. tandhygienist.


Hitta rätt träning för dig
Inspireras till rörelse och hitta rätt träning för dig med hjälp av Idrott- och föreningsförvaltningen. Bland annat erbjuds gruppträning, gym både inne och ute, motionsspår och frisbeegolf med mera.


Gör skillnad - bli volontär!
Kom och träffa volontärsamordnaren i Majorna-Linné som berättar mer om hur du kan göra en insats för någon annan medmänniska och för dig själv.

 

VAR: Lokalen Chapman, Chapmans torg, vägg i vägg med Majornas bibliotek.

Obs! Denna aktivitet skulle ha varit på Linnéstadens bibliotek, men pga problem med loklaen har den blivit flyttad till Chapmans torg.


NÄR:
Tisdagar kl. 12.30-14.00 (1, 8, 15 och 22 oktober 2019)

 

 

Drop in och kostnadsfritt!

 

Välkommen!

 


Drop in rådgivning - Hälsa (affisch)


◄ Tillbaka till kalendern